Παρουσία Περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε Σύσκεψη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και των Διευθυντών των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας με θέμα την υγεία των αγροτικών ζώων της Περιφέρειάς μας

Παρουσία Περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε Σύσκεψη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη  Αγροτικής Ανάπτυξης και των Διευθυντών των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών της Δυτικής  Μακεδονίας με θέμα την υγεία των αγροτικών ζώων της Περιφέρειάς μας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

 

 

Ταχ. Δ/νση

Τηλέφωνο

e-mail

 

:

:

:

ΖΕΠ                           

2461052624

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                

Προς: ΜΜΕ Δυτικής Μακεδονίας

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Παρουσία Περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε Σύσκεψη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη

Αγροτικής Ανάπτυξης και των Διευθυντών των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών της Δυτικής

Μακεδονίας με θέμα την υγεία τω αγροτικών ζώων της Περιφέρειάς μας.

 

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη ΖΕΠ Κοζάνης με κύριο θέμα συζήτησης την απόλυτη αντιμετώπιση της βρουκέλλας (μελιταίος πυρετός) και την εξυγίανση όλων των υπόλοιπών ζωονόσων σε μέγιστο βαθμό.

Η διασφάλιση της υγείας των ζώων εγγυοδοτεί την ασφάλεια των ζωοκομικών προϊόντων, του γάλακτος, των τυριών και του κρέατος της Περιφέρειάς μας και διευκολύνει την είσοδό αυτών στις διεθνείς αγορές. «Αυτός είναι ο στόχος μας και προτεραιόποιειται» δήλωσε με έμφαση ο κ. Χατζηζήσης.

Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες ήδη πρωτοστατούν σ αυτή την προσπάθεια και πραγματικά είναι άξιες συγχαρητηρίων.

Στη Σύσκεψη συμμετείχαν: Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γεώργιος, ο Γενικός Διευθυντής της Αγροτικής Οικονομίας Δούρδας Αναστάσιος, ο Διευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας (έδρας) Καντζόγλου Θεόφιλος, η Υποδιευθύντρια κτηνιατρικής υπηρεσίας Γρεβενών Παπανίκου Αλεξάνδρα, ο Υποδιευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας Καστοριάς Αναστασάκης Χρήστος, ο Υποδιευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας Φλώρινας Χατζηστεφάνου Κων/νος και οι κτηνίατροι της Διεύθυνσης της έδρας Βαμβακάς Γεώργιος και Τσίκας Ιωσήφ.

 

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης

 

Last modified onΠέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 20:28
back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time