Έγκριση της αναλυτικής ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Γρεβενών Ά φάση – Δήμος Δεσκάτης-Δικαιούχος Π.Ε. Γρεβενών προϋπολογισμού 1.350.000,00€ συμπεριλαμβανομένου

Έγκριση της αναλυτικής ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ του έργου «Βελτίωση πρόσβασης                    σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Γρεβενών Ά φάση – Δήμος Δεσκάτης-Δικαιούχος Π.Ε. Γρεβενών προϋπολογισμού 1.350.000,00€ συμπεριλαμβανομένου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

 

 

Ταχ. Δ/νση

Τηλέφωνο

e-mail

 

:

:

:

ΖΕΠ                           

2461052624

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                

Προς: ΜΜΕ Γρεβενών

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Έγκριση της αναλυτικής ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ του έργου «Βελτίωση πρόσβασης
                   σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Γρεβενών Ά φάση – Δήμος Δεσκάτης-

                   Δικαιούχος Π.Ε. Γρεβενών προϋπολογισμού 1.350.000,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

 

 

Ομόφωνα εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  η Διακήρυξη του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Γρεβενών Ά φάση για τον Δήμο Δεσκάτης προϋπολογισμού 1.350.000€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο έχει ως σκοπό τη βελτίωση της βατότητας των αγροτικών δρόμων μέσω της ασφαλτόστρωσής τους κάνοντας έτσι ευκολότερη και ασφαλέστερη την πρόσβαση και μετακίνηση του αγροτικού πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής στις κτηνοτροφικές και γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Συνεχίζονται οι προσπάθειές μας για την πραγματοποίηση έργων ουσίας, προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές της Περιφέρειάς μας  και να εξυπηρετούνται καλύτερα οι άνθρωποι του πρωτογενή τομέα.

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης

 

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time