Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου
Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις κατ' εξακολούθηση σε ανήλικο αγοράκι

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 28χρονος από το Αγρίνιο, ο οποίος μετά την απολογία του στον στρατιωτικό ανακριτή χθες, κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών Ιωαννίνων.

 

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις κατ' εξακολούθηση σε 4χρονο αγοράκι του οποίου την φύλαξη είχε αναλάβει η μητέρα του.

 

Ο 28χρονος φέρεται πως τέλεσε τα αδικήματα την περίοδο που έκανε την θητεία του στα Γιάννενα.

Το χρονικό των βιασμών

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του και απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time