Ποινική δίωξη σε αντιδήμαρχο του Βόλου για τα αδέσποτα – Στο απροχώρητο η κατάσταση

Ποινική δίωξη σε αντιδήμαρχο του Βόλου για τα αδέσποτα – Στο απροχώρητο η κατάσταση

Επιστολές, συγκέντρωση υπογραφών, φωτογραφίες με τραυματισμένα παιδιά και ηλικιωμένους από επιθέσεις αδεσπότων, οδήγησαν την Εισαγγελία του Βόλου στην άσκηση ποινικής δίωξης σε αντιδήμαρχο για παράβαση καθήκοντος. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να περπατήσουν στον δρόμο χωρις να κινδυνεύουν , ενώ κατήγγειλαν πως ενώ στην περιοχή των Λεχωνίων καλούν συνεχώς τον δήμο, εμφανίζονται σπανίως.

Οι συνεχόμενες επιθέσεις από αδέσποτα σε κατοίκους της περιοχής των Λεχωνίων , έφερε πολλές φορές τους κατοίκους της περιοχής στην πόρτα της εισαγγελίας , ενώ ίδια εικόνα επικρατεί στην Ανακασιά, στην Αλλη Μεριά, στην Πορταριά και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και στη Νέα Ιωνία.

Για παράβαση καθήκοντος παραπέμπεται ο αντιδήμαρχος Βόλου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής, με αφορμή τις μαζικές καταγγελίες των  κατοίκων στα Ανω Λεχώνια. Μετά την ολοκλήρωση προκαταρκτικής έρευνας και την άσκηση δίωξης από την Εισαγγελία, ο αντιδήμαρχος θα καθήσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time