Πιστεύω ότι στο βραχύ μέλλον θα του αφαιρεθούν χιλιάδες ψήφοι, όχι μόνο από τους "βασιλικούς"

Πιστεύω ότι στο βραχύ μέλλον θα του αφαιρεθούν χιλιάδες ψήφοι, όχι μόνο από τους "βασιλικούς"

Κωνσταντίνος (τέως βασιλεύς των Ελλήνων)

-Πιστεύω ότι η απόφαση του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για να μην ταφεί ο τέως Βασιλιάς των Ελλήνων Κωνσταντίνος με δημόσια δαπάνη και τιμές αρχηγού κράτους είναι εσφαλμένη. Πιστεύω ότι στο βραχύ μέλλον θα του αφαιρεθούν χιλιάδες ψήφοι, όχι μόνο από τους "βασιλικούς" αλλά και από αυτούς που αισθάνονται και είναι Άνθρωποι και όχι απάνθρωποι.

-Η αυτή απόφαση ενάντια στην λογική και την ιστορία της χώρας μας έχει κίνητρα πολιτικά και όχι κοινωνικά που κατά την γνώμη μου μειώνουν το μπόι του πολιτικού στάτους της χώρας μας. Την ιστορία οι πολιτισμένες χώρες δεν την διαγράφουν όταν δεν τους αρέσει την σέβονται και πορεύονται μαζί της προσπαθώντας να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη στο μέλλον.

-Πίσω από την απόφαση τους πρωθυπουργού μας υπάρχουν κίνητρα κομματικά, όπως ο φόβος για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν στον κεντρώο χώρο, έτσι παράβλεψε το γεγονός ότι ήτο αρχηγός κράτους και αρχιστράτηγος του στρατεύματος των Eλλήνων, ακόμα ολυμπιονίκης και κυρίως Έλλην όπως τόνιζε ο ίδιος και δεν επέτρεπε σε κανέναν να αμφισβητεί την ελληνικότητα του.

-Είναι φανερό ότι πίσω από αυτήν την άδικη απόφαση υπήρξε ο φόβος της κατακραυγής της αντιπολίτευσης, δεν υπολόγισαν όμως ο πρωθυπουργός και οι σύμβουλοι του ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει από έναν νεκρό τέως βασιλιά, η Δημοκρατία κινδυνεύει από τις αστοχίες των πολιτικών που δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν την ιστορία, το όνομα την γλώσσα, ακόμα και την θρησκεία για να παραμείνουν στη εξουσία.

-Η μοναρχία έπεσε πριν 50 χρόνια περίπου με δημοψήφισμα που ο έκπτωτος βασιλέας Κωνσταντίνος σεβάστηκε. Είτε μας αρέσει είτε όχι ο Κωνσταντίνος υπήρξε Βασιλεύς των Ελλήνων και αγάπησε βαθιά την Ελλάδα, όσο για τα λάθη του... αυτά θα τα κρίνει η ιστορία, όπως και αυτόν που αρνήθηκε να του δώσει τις δέουσες τιμές.-

Υ.Γ: Ο Νιγηριανός παίκτης Αντετοκούνμπο για το ελληνικό δημόσιο είναι Έλληνας, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος όχι, υπάρχει λογική σε αυτό;

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

~~~~~~~~~~~~~~~~
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Αστική μη κερδοσκοπική ηλεκτρονική εφημερίδα.
Τηλ: 6944 43 25 34.
http://tovimatisgynaikas.blogspot.com/
back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time