Άλλη μια νίκη για τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, 2-0 τη Βέροια

Άλλη μια νίκη για τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, 2-0 τη Βέροια

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - VERIA LADIES 2-0 Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το φακό του Χρήστου Δημάδη. Με νίκη συνέχισαν οι Σειρήνες κατακτώντας τον άτυπο τίτλο της Πρωταθλήτριας χειμώνα!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τον έλεγχο φτάνοντας αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, υστερούσε όμως στην τελική πάσα ενώ οι αντίπαλες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες στο ανοιχτό γήπεδο!
Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται με 1-0 καθώς ευτύχησε να σκοράρει στο 30ο λεπτό με την ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΑ ύστερα από ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο τέμπο, βελτίωσε κι άλλο την εικόνα της και κυνήγησε ένα δεύτερο τέρμα, κάτι που πέτυχε στο 60ο λεπτό όταν η σέντρα-σουτ της ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ κατέληξε στα δίχτυα!
Οι φιλοξενούμενες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ που θα τις έβαζε ξανά στο παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος!
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Κωνσταντινίδου(Τ), Ισπογλίδου, Αγγελίδου, Μουρατίδου, Δρακάκη, Κελεμένι, Αμαραντίδου, Παππά, Βλάχου, Κωσταρέλλα, Μπόζιαρη
Αλλαγές: Πατσιούρα - Μαυρίδου - Στεργιούλα - Σαρουσαββίδου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Φίλιου, Τάσιου, Ανθιμίδου, Τσαρτσαράκη
back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time