ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ν. ΤΜ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ν. ΤΜ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ    Γρεβενά, 1 Φεβρουαρίου 2023

                 Α.Δ.Ε.Δ.Υ                                                              

 

Δ/νση : Διοικητήριο                                   ΠΡΟΣ : Σωματεία Δημόσιου Τομέα 

Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη                                

2 ος όροφος, Γραφείο 411                                          Κοιν.: ΜΜΕ

Ταχ. Κωδ.: 511 00 – ΓΡΕΒΕΝΑ                               

Τηλέφωνο : 6979.229.550

Πληροφορίες : Λιάμπας Στέργιος

Ε-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

Η ΕΓ του ΝΤ Γρεβενών της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει το δίκαιο αγώνα των Γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, που παλεύουν για ένα Νοσοκομείο  πλήρες στελεχωμένο, με μόνιμο προσωπικό και συμμετέχει στην συγκέντρωση που πραγματοποιούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. 11 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία.

Η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών είναι αποκαρδιωτική και τραγική και δυστυχώς αυτή επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Τα τελευταία χρόνια λόγω των πολιτικών της υποχρηματοδότησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, που δυστυχώς ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις και συνεχίζει και σημερινή κυβέρνηση, οι ελλείψεις γιατρών σε πολλές ειδικότητες είναι τεράστιες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μεν λιγοστοί γιατροί να εργάζονται ασταμάτητα και σε δύσκολες συνθήκες για να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό, οι δε πολίτες για να βρουν την υγειά τους πολλές φορές να αναγκάζονται να μετακινούνται χιλιόμετρα  μακριά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση, αντί να προχωρήσει σε στελέχωση του Δημόσιου Συστήματος με μαζικούς μόνιμους διορισμούς γιατρών όλων των ειδικοτήτων, με το νέο νόμο υποβαθμίζει, ξηλώνει και εμπορευματοποιεί το δημόσιο σύστημα Υγείας, διαλύει την όποια πρωτοβάθμια δημόσια περίθαλψη, ενισχύει προκλητικά και γιγαντώνει τον ιδιωτικό τομέα Υγείας, αποτελειώνει το ΕΣΥ,  βάζει την ταφόπλακα του.

Η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, η ύπαρξη του ΕΣΥ   δεν αφορά μόνο τους γιατρούς , αφορά όλους τους πολίτες.

Η ΕΓ του ΝΤ Γρεβενών της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία , τους εργαζόμενους να στηρίξουν την κινητοποίηση που πραγματοποιούν οι γιατροί   και να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση  την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. 11 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία, να παλέψουμε για :

  • Στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων 
  • Να μην εφαρμοστεί ο νέος νόμος τερατούργημα που βάζει ταφόπλακα στο ΕΣΥ
  • Να μην κλείσει κανένα Νοσοκομείο και να μην μετατραπεί το Νοσοκομείο σε Κέντρο Υγείας.
back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time