Η ΠΕ Κοζάνης κομμένη στα δυο. 2020-‘23 τρία χρόνια χαμένα για τη Γέφυρα των Σερβίων. (Του Χάρη Κάτανα)

Η ΠΕ Κοζάνης κομμένη στα δυο. 2020-‘23 τρία χρόνια χαμένα για τη Γέφυρα των Σερβίων. (Του Χάρη Κάτανα)
Η Π.Ε. Κοζάνης κομμένη στα δύο.
2020-'23 τρία χρόνια χαμένα για τη Γέφυρα των Σερβίων.

Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί για το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας των Σερβίων. Τη μελέτη και την επισκευή στη γέφυρα Σερβίων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το Υπουργείο Μεταφορών. Ορθώς, έτσι έπρεπε να γίνει. Όταν ρωτήθηκε όμως ο βουλευτής Κοζάνης κ. Αμανατίδης "γιατί οι βουλευτές επί τρεισήμισι χρόνια δεν πήραν την πρωτοβουλία να γίνει η σύσκεψη στο αρμόδιο υπουργείο", η απάντηση ήταν πως δεν μας ζητήθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Στην ίδια λογική τοποθετήθηκε και ο Yφυπουργός κ. Παπαδόπουλος στο ερώτημα «γιατί επί τρία τρία χρόνια δεν έγινε η χθεσινή σύσκεψη στο αρμόδιο υπουργείο», απαντώντας πως σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο  Περιφερειάρχης.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ήταν ελλιπής η στρατηγική από τον Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη στο θέμα της επισκευής της γέφυρας των Σερβίων, όπου πιθανότατα μάλιστα με δική του απόφαση  να τοποθετηθεί φανάρι πίστευε πως έτσι θα κέρδιζε χρόνο, ώστε να περάσει το σοβαρότατο πρόβλημα της γέφυρας, στην επόμενη περιφερειακή αρχή.

Να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας στη Δυτική Μακεδονία πως ο συνδυασμός μας, ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή, έχει το πολιτικό σθένος και τη στρατηγική να αντιμετωπίζει τα σοβαρά θέματα, χτίζοντας γέφυρες ανάπτυξης με στόχο το καλύτερο μέλλον των Δυτικομακεδόνων.
Θα σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες της περιοχής που έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα οικονομική κρίση και θα διεκδικήσουμε άμεσες αποφάσεις για να στηριχθούν οι κοινωνίες που πλήττονται.
Last modified onΤετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 12:11
back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time