Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στην Πτολεμαΐδα

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που  διαπράχθηκε στην Πτολεμαΐδα

Κοζάνη, 30 Μαρτίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που

διαπράχθηκε στην Πτολεμαΐδα

 

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος -2- ατόμων

 

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 50χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, η 50χρονη κατήγγειλε ότι από τέλη Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους μέχρι μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους εξαπατήθηκε, καθώς μετά από μήνυμα που δέχθηκε μέσω εφαρμογής γνωστού μέσου κοινωνικού δικτύωσης από άγνωστο, σχετικά με αγγελία που είχε αναρτήσει η ίδια για την πώληση διαφόρων εργαλείων και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μεταγενέστερα, πείσθηκε και απέστειλε μέσω εταιρείας μεταφορών τα εργαλεία στη Θεσσαλονίκη, πλην όμως η 50χρονη δεν έλαβε ουδέποτε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.  

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 60χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου και ενός 34χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με το οποίο -2- άγνωστα άτομα μετέβησαν στην εταιρεία μεταφορών και παρέλαβαν τα εργαλεία, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time