Στα Γρεβενά βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης

Στα Γρεβενά βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης
Στα Γρεβενά βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κύριος Αδωνις Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, κύριο Κωνσταντινίδη, τον Περιφερειάρχη κύριο Αμανατίδη,τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Δακη καθώς και τον Διοικητή της τρίτης Υγειονομικής Περιφέρειας κυριο Μπογιατζίδη. Τούς υποδέχτηκαν ο Βουλευτής κύριος Γιάτσος ,ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ Τεντόγλου Λεωνίδας και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Αρχικά επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κυριάκο Ταταρίδη ο οποίος τους υποδέχτηκε με θερμά λόγια, και με παρόντα όλα τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου,τους παρέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και τον Νοσοκομείο Γρεβενών ενώ από την πλευρά ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων.
Επειτα παραχώρησε συνέντευξη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Μητροπολίτη κύριο Δαυιδ και τον Αντιπεριφερειάρχη Κύριο Τσακνάκη Γιάννη , ο οποίος τους έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών . Τέλος παραβρέθηκαν σε κομματική εκδήλωση στην αίθουσα Πέτρου Σιούλη στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.
back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time