Ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Ετήσιος χορός  του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

 

Γρεβενά 23  Ιανουαρίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ετήσιος χορός  του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών σας προσκαλούν στον Ετήσιο χορό του Εμπορικού Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 21:00 στο Ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

 

Με την απόφαση διοργάνωσης του χορού, μετά τα δύσκολα προηγούμενα, λόγω της πανδημίας χρόνια, θέλουμε να τονίσουμε τους δυνατούς δεσμούς που ενώνουν τους επαγγελματίες του τόπου μας τόσο μεταξύ τους όσο και με την τοπική κοινωνία. Είμαστε βέβαιοι για ακόμη μία φορά ότι οι καταναλωτές μας αλλά και οι συνάδελφοί μας θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας για να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά με πλούσια δώρα.

 

Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά οι γνωστοί και αγαπητοί σε όλους μας Γρεβενιώτες  τραγουδιστές Τάκης Δρουδάκης και Αντώνης Ζαρκάδας με τις ορχήστρες τους. Ενώ οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα φύγουν με υπέροχα και  ξεχωριστά Δώρα που με μεγάλη χαρά μας προσφέρουν οι συνάδελφοι επαγγελματίες της πόλης μας. 

 

Ο Εμπορικός κόσμος χορεύει και σας καλεί όλους μικρούς και μεγάλους.

 

Φοράμε τα καλά μας και δίνουμε Ραντεβού το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην όμορφη αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

 

Σας περιμένουμε για να γλεντήσουμε όλοι μαζί σε μια ξεχωριστή όμορφη βραδιά γεμάτη  τραγούδι, χορό και κέφι.

 

 

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 09:19
back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time