Προσφορές

Προσφορές (8)

Coffee Lab: Γιορτάζουμε 3 χρόνια λειτουργίας και σας περιμένουμε

Με αφορμή τα 3 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος μας, σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί το υπέροχο ταξίδι μας, στο event που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο καταστήμα μας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη γι αυτά τα χρόνια με πολλά δώρα και εκπλήξεις! Σας περιμένουμε όλους!!!

Read more...

Πωλείται η επιχείρηση ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ειδών ADMIRAL SPORT SHOPS ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Πωλείται η επιχείρηση  ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ειδών ADMIRAL SPORT SHOPS ΓΡΕΒΕΝΩΝ , εν λειτουργία, με υψηλή επισκεψιμότητα, σταθερή πελατεία  λιανικής -  χονδρικής (ομάδες και σύλλογοι όλων των αθλημάτων) ,  με εξοπλισμό και εμπορεύματα.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΚΙΟΥΡΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας  : 6941665058

Read more...

Ανακαίνιση σπιτιού-μπάνιου

Το να μένει κανείς πολλά χρόνια σε ένα σπίτι έχει αρκετά οφέλη αλλά όταν τα χρόνια περνάνε, η φθορά φέρει τα σημάδια της. Και μπορεί στο παρελθόν να φανταζόμασταν να πουλήσουμε το ήδη υπάρχον σπίτι για να προβούμε στην αγορά ενός καινούριου, όμως οι καιροί έχουν αλλάξει, όπως και οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.

Πράγμα που για πολλούς σημαίνει, πως δε θα μπουν καν στη διαδικασία να πουλήσουν το σπίτι τους, μιας και δε θα «έπιανε» πολλά, όπως και στο ότι η αγορά κάποιας νέας κατοικίας, για την ώρα δεν είναι εφικτή. Όμως το σπίτι, είναι πολλών ετών και εκτός του ότι ζητάει χρήματα τακτικά για τυχόν βλάβες, σας ρίχνει και ψυχολογικά αφού νιώθετε πως δε σας κρατάει.

Όμως δε χρειάζεται να απογοητεύεστε μιας και δεν είστε οι μόνοι που βιώνουν αυτό το πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει λύση. Οι περισσότεροι στις μέρες μας, έχουν στραφεί στην ανακαίνιση σπιτιού και βλέπουν αποτελέσματα που πραγματικά ικανοποιούν ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

 

Το να έχει κάποιος μια παλαιά οικία δεν είναι πρόβλημα στις μέρες μας, αφού μπορεί να τη μετατρέψει σε κάτι μοντέρνο, που να συμβαδίζει με τα πρότυπα της εποχής μας. Και όταν διαβείτε το μονοπάτι της αλλαγής, είμαστε σίγουροι πως θα μετανιώσετε που δε το πράξατε νωρίτερα.

Η ανακαίνιση σπιτιού κάποτε μπορεί να φάνταζε ένα έργο τεραστίων διαστάσεων, όπου θα έπρεπε κανείς να έχει αρκετά χρήματα για να ανανεώσει όλους τους χώρους του. Όμως όπως οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων έχουν πέσει στα Τάρταρα, έτσι γίνεται και σε όλες τις οικοδομικές εργασίες, το οποίο εμμέσως πλην σαφώς, σημαίνει πως θα μπορέσετε να φτιάξετε ένα «καινούριο» σπίτι, με πολύ χαμηλό κόστος και σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ξεχάστε τοίχους που χωρίζουν το καθιστικό από τη κουζίνα και δείτε νέες τάσεις στη διαμόρφωση των χώρων της οικίας σας, όπου εκτός του ότι θα δώσουν μια νέα πνοή στο χώρο σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά, μιας και θα νιώσετε ότι έχετε «αγοράσει» ένα καινούριο σπίτι!

Με μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο, θα βρείτε αμέτρητες ιδέες και μεταμορφώσεις σπιτιών, όπου από «ερείπια» έγιναν σε λίγο καιρό παλάτια. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε το μοντέλο που σας εκφράζει καλύτερα και να μιλήσετε με έναν μηχανικό για να σας φτιάξει το σχέδιο και να ξεκινήσετε τις εργασίες.

 

Πόσοι από εσάς έχετε βρεθεί στις διακοπές σας σε κάποιο ξενοδοχείο και έχετε, κατά κάποιο τρόπο, ζηλέψει το design που έχει το μπάνιο; Είμαστε σίγουροι πως είστε αρκετοί και γι’ αυτό σας λέμε, πως μια ανακαίνιση μπάνιου, που να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ, όπως εκείνο του ξενοδοχείου, είναι εφικτή και χωρίς να δαπανήσετε πολλά χρήματα.

Μπορεί σαν χώρος το μπάνιο να διαθέτει από τα πιο ακριβά υλικά, αλλά με τη σωστή καθοδήγηση από το μηχανικό σας, θα πάρετε ένα «ακριβό» αποτέλεσμα, χωρίς να ξοδευτείτε.

Κι αν είστε δύσπιστοι, τότε κοιτάξτε στην αγορά και θα βρείτε αμέτρητες προσφορές για ανακαίνιση μπάνιου, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Άρα το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά και να κάνετε την αλλαγή που τόσο επιθυμείτε!

Ένα επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με την ανακαίνιση σπιτιού μπείτε στην ιστοσελίδα https://www.dynamichome.gr/anakainisi-spitiou/

Read more...

Διακόσμηση υπνοδωματίου

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί τον χώρο του σπιτιού που χρησιμοποιούμε για να χαλαρώσουμε, οπότε και η διακόσμηση του πρέπει να βοηθάει στο να επιτευχθεί αυτό. Η εικόνα που έχει η κρεβατοκάμαρα μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο vibe που μας μεταφέρει.
Ένα σωστά οργανωμένο και διακοσμημένο υπνοδωμάτιο σύμφωνα με τον χώρο και τις ανάγκες σας βοηθά να χαλαρώσετε πιο ευκολά δημιουργώντας ένα ζεστό καταφύγιο.
Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να δώσετε βάση από τα έπιπλα μέχρι τα κλινοσκεπάσματα.
Ένα πραγματικό ζεστό καταφύγιο, το υπνοδωμάτιο, είναι μια όμορφη πρόκληση για χαλάρωση και ξεκούραση.

Επιπλώστε τα υπνοδωμάτια. Η καρδία του υπνοδωματίου, είναι φυσικά το κρεβάτι. Η σωστή επιλογή κρεβατιού θα σας εξασφαλίσει ένα ποιοτικό ύπνο. Εξίσου σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το στρώμα. Είναι σημαντικό να δοκιμάσετε εκ των προτέρων πολλά στρώματα ούτως ώστε να καταλήξετε με σιγουριά σε αυτό που σας ταιριάζει.
Διαλέξτε έπιπλα με τις σωστές διαστάσεις για το διαθέσιμο  χώρο που έχετε. Βρείτε έπιπλα που σας αρέσουν εμφανισιακά αλλά εξυπηρετούν ταυτόχρονα και τις ανάγκες σας.
Μια καλή λύση για υπνοδωμάτια με περιορισμένο χώρο είναι κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο. Αυτό θα σας δώσει την επιλογή να έχετε εξτρά χώρο για αποθήκευση ρούχων ή κλινοσκεπασμάτων εκτός από τις ντουλάπες σας.
Επίσης αν διαθέτετε dressing room προτιμήστε να τοποθετήσετε κλειστά ράφια για παπούτσια αντί να τα έχετε ακάλυπτα κοντά στα ρούχα σας. Αν έχετε τις κλασσικές ντουλάπες τοποθετήσετε παπουτσοθήκες

Διαλέξτε τα χρώματα στους τοίχους.
Κατά την επιλογή χρώματος για τους τοίχους του υπνοδωματίου σας θα πρέπει να υπολογίσετε στο χρώμα που θα επιλέξετε ότι δεν θα σας κουράζει στα ματιά ή δεν θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται αποπνικτικό.
Τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διάθεση.
Επιλέξτε χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε ηρεμία και χαλάρωση. Συνήθως αυτό θα το βρείτε σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους. Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα και θέλετε οπωσδήποτε μια πινελιά στο δωμάτιο, προτιμήστε να το βάλετε σε ένα τοίχο που δεν έχετε άμεση οπτική επαφή όταν προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Τοποθετήστε το για παράδειγμα στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας.

Προσθέστε διακοσμητικά.
Εμπνευστείτε από εικόνες και περιοδικά τι στυλ και ύφος θέλετε να έχει το υπνοδωμάτιο σας και τελειοποιήστε την εμφάνιση του με τα καταλληλά διακοσμητικά ,κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες και χαλιά.
Φροντίστε να δένουν μεταξύ τους για να δημιουργούν ένα ομοιόμορφο και ζεστό περιβάλλον.

Read more...

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα με τίτλο «Ο δικός μου ο παππούς»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μάκης Τσίτας

Ο δικός μου ο παππούς

Εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή

 

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα με τίτλο «Ο δικός μου ο παππούς», σε εικονογράφηση της Λίλας Καλογερή.

 

«Ο δικός μου ο παππούς είναι ξεχωριστός. Και είναι βέβαια ο καλύτερος!

Το ξέρω κι εγώ, αλλά το ξέρουν και όλοι οι άλλοι.

Μαζί του όλα είναι ωραία και συναρπαστικά!

Αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα καταλάβετε γιατί». 

 

Πρόκειται για μια εξαιρετική ιστορία γεμάτη τρυφερότητα και χιούμορ για τη σχέση εγγονού και παππού.

Η όμορφη πολύχρωμη εικονογράφηση συμβαδίζει αρμονικά και δημιουργικά με το κείμενο.

 

(Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί και το «Ο δικός μου ο μπαμπάς»)

 

«Ο δικός μου ο παππούς», Σελίδες 24, χαρτόδετο, 14Χ21, τιμή: 4,18 ευρώ

Για παιδιά από 2 έως 5 ετών (σειρά Καβουράκια)

 

Βιογραφικό:

Ο Μάκης Τσίτας γεννήθηκε το 1971 στα Γιαννιτσά. Πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται στον χώρο των εκδόσεων. Ήταν αρχισυντάκτης του λογοτεχνικού περιοδικού Περίπλους (1994-2005) και συνεκδότης και διευθυντής του περιοδικού για το βιβλίο Index (2006-2011). Από το 2012 διευθύνει το ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό Diastixo.gr.
Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.
Λογοτεχνικά κείμενά του έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες, έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες κι έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Έργα του σκηνοθέτησαν η Ρούλα Πατεράκη (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά), η Έρση Βασιλικιώτη («Θέατρο των Καιρών», Αθήνα), η Σοφία Καραγιάννη (Θέατρο «Vault», Αθήνα), η Taru Makela (Christine and Goran Schildt Foundation, Φινλανδία), ο Alexandru Mazgareanu (Θέατρο «Nottara», Ρουμανία).
Στίχους του μελοποίησαν ο Γιώργος Σταυριανός, ο Τάκης Σούκας και η Τατιάνα Ζωγράφου.
Έχει εκδώσει 22 βιβλία για παιδιά και 3 για ενήλικες.
Για το μυθιστόρημά του Μάρτυς μου ο Θεός έλαβε το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014 (European Union Prize for Literature) και τιμήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Πέλλας, τον Δήμο Έδεσσας, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Το Μάρτυς μου ο Θεός κυκλοφορεί σε 11 ευρωπαϊκές γλώσσες.

Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα και τη δουλειά του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του: makistsitas.com.

Read more...
Subscribe to this RSS feed
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time