Διακόσμηση υπνοδωματίου

Διακόσμηση υπνοδωματίου

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί τον χώρο του σπιτιού που χρησιμοποιούμε για να χαλαρώσουμε, οπότε και η διακόσμηση του πρέπει να βοηθάει στο να επιτευχθεί αυτό. Η εικόνα που έχει η κρεβατοκάμαρα μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο vibe που μας μεταφέρει.
Ένα σωστά οργανωμένο και διακοσμημένο υπνοδωμάτιο σύμφωνα με τον χώρο και τις ανάγκες σας βοηθά να χαλαρώσετε πιο ευκολά δημιουργώντας ένα ζεστό καταφύγιο.
Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να δώσετε βάση από τα έπιπλα μέχρι τα κλινοσκεπάσματα.
Ένα πραγματικό ζεστό καταφύγιο, το υπνοδωμάτιο, είναι μια όμορφη πρόκληση για χαλάρωση και ξεκούραση.

Επιπλώστε τα υπνοδωμάτια. Η καρδία του υπνοδωματίου, είναι φυσικά το κρεβάτι. Η σωστή επιλογή κρεβατιού θα σας εξασφαλίσει ένα ποιοτικό ύπνο. Εξίσου σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το στρώμα. Είναι σημαντικό να δοκιμάσετε εκ των προτέρων πολλά στρώματα ούτως ώστε να καταλήξετε με σιγουριά σε αυτό που σας ταιριάζει.
Διαλέξτε έπιπλα με τις σωστές διαστάσεις για το διαθέσιμο  χώρο που έχετε. Βρείτε έπιπλα που σας αρέσουν εμφανισιακά αλλά εξυπηρετούν ταυτόχρονα και τις ανάγκες σας.
Μια καλή λύση για υπνοδωμάτια με περιορισμένο χώρο είναι κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο. Αυτό θα σας δώσει την επιλογή να έχετε εξτρά χώρο για αποθήκευση ρούχων ή κλινοσκεπασμάτων εκτός από τις ντουλάπες σας.
Επίσης αν διαθέτετε dressing room προτιμήστε να τοποθετήσετε κλειστά ράφια για παπούτσια αντί να τα έχετε ακάλυπτα κοντά στα ρούχα σας. Αν έχετε τις κλασσικές ντουλάπες τοποθετήσετε παπουτσοθήκες

Διαλέξτε τα χρώματα στους τοίχους.
Κατά την επιλογή χρώματος για τους τοίχους του υπνοδωματίου σας θα πρέπει να υπολογίσετε στο χρώμα που θα επιλέξετε ότι δεν θα σας κουράζει στα ματιά ή δεν θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται αποπνικτικό.
Τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διάθεση.
Επιλέξτε χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε ηρεμία και χαλάρωση. Συνήθως αυτό θα το βρείτε σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους. Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα και θέλετε οπωσδήποτε μια πινελιά στο δωμάτιο, προτιμήστε να το βάλετε σε ένα τοίχο που δεν έχετε άμεση οπτική επαφή όταν προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Τοποθετήστε το για παράδειγμα στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας.

Προσθέστε διακοσμητικά.
Εμπνευστείτε από εικόνες και περιοδικά τι στυλ και ύφος θέλετε να έχει το υπνοδωμάτιο σας και τελειοποιήστε την εμφάνιση του με τα καταλληλά διακοσμητικά ,κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες και χαλιά.
Φροντίστε να δένουν μεταξύ τους για να δημιουργούν ένα ομοιόμορφο και ζεστό περιβάλλον.

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time