Νέος γύρος προσλήψεων αναπληρωτών στα μέσα της εβδομάδας: Πόσοι θα προσληφθούν

Νέος γύρος προσλήψεων αναπληρωτών στα μέσα της εβδομάδας: Πόσοι θα προσληφθούν
Οι τελευταίες πληροφορίες από το γραφείο του Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας

Όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει το alfavita.gr οι προσλήψεις αναπληρωτών πάνε για την επόμενη εβδομάδα, στο διάστημα 24-26 Οκτωβρίου, και η ανάληψη υπηρεσίας μπαίνει μέσα στο Νοέμβριο.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε από το γραφείο του Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας είναι ότι θα προσληφθούν περίπου 2.000 αναπληρωτές στη Γενική Εκπαίδευση.

Θυμίζουμε ότι από 14 Οκτωβρίου το υπουργείο Παιδείας είχε ενημερώσει το alfavita.gr για πρόσληψη αναπληρωτών στη Γενική Εκπαίδευση και ότι οι προσλήψεις αυτές, στη συντριπτική τους πλειονότητα θα αφορούσαν στις ειδικότητες αναπληρωτών που δεν συμπεριελήφθησαν στις προηγούμενες προσλήψεις. (Θυμίζουμε ότι την Τρίτη 3 Οκτωβρίου έγιναν 12.779 προσλήψεις αναπληρωτών (Β΄ Φάση) σε Γενική Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή. Στις προσλήψεις αυτές οι αναπληρωτές που προσελήφθησαν στη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση ήταν Φιλόλογοι ΠΕ02, Μαθηματικοί ΠΕ03, Φυσικών Επιστημών ΠΕ04 και Πληροφορικής ΠΕ86.)

Επίσης το πρώτο 10ήμερο του Νοέμβρη το υπουργείο Παιδείας  έχει προγραμματίσει την  πρόσληψη άλλων  2.700  εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή.

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time