Επίσκεψη του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Γρεβενών, Κυριάκου Ταταρίδη, στον Μητροπολίτη

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Γρεβενών, Κυριάκου Ταταρίδη, στον Μητροπολίτη

Την αρχιερατική ευχή και ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γρεβενών κκ.Δαβίδ ζήτησε και έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, ο οποίος επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη συνοδευόμενος από νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας».

Στην συνάντηση, ο κ. Ταταρίδης, αφού αναφέρθηκε -εν συντομία- στους στόχους και το όραμά του για τον Δήμο Γρεβενών, υπογράμμισε ότι η νέα Δημοτική Αρχή, καλλιεργώντας ένα  κλίμα γόνιμης συνεργασίας, αμοιβαίου σεβασμού και συναντίληψης θα στηρίξει, σε θεσμικό επίπεδο, το σημαντικό έργο που παράγει η Μητρόπολη.

Από τη πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ταταρίδη και τους συνεργάτες του για την επίσκεψη και τους διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Εκκλησία και ο ίδιος προσωπικά, θα είναι θερμός συμπαραστάτης σε κάθε δράση και ενέργεια που σηματοδοτεί την πρόοδο και την προαγωγή των Γρεβενών και των δημοτών τους.

Τέλος, τόσο ο Μητροπολίτης όσο και ο νέος Δήμαρχος συμφώνησαν ότι οι θεσμοί υπάρχουν για να διακονούνται από τα πρόσωπα και ότι η ηθική ικανοποίηση από την επιτέλεση του καθήκοντος αποτελεί την βάση για την όποια προσπάθεια.

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time